Virtuele dataroom: bescherm je werk dichtbij informatie | Dataroomservice

Hoedanig werk het met commerciële of vertrouwelijke informatie? Is het ongetwijfeld opgeslagen? Sector je jij op beslist veilige wijze met partners, potentiële investeerders? Zelfs absoluut klein datalek is niets alleen absoluut bedreiging ervoor de reputatie, maar ook voor jouw winstgevendheid. U publicatie ofwel ongeoorloofd gebruiken van tot en met een deel van de gegevens heeft dus negatieve impact deals, productlanceringen op u markt. En hoe ook uw bedrijf zich ontwikkelt, hoe gevaarlijker de effecten van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen ervoor dit karwij zijn virtuele datarooms. Evolutie staat gratis alleen borger voor beslist veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook ervoor de opslag van documenten en de efficiënt ermee werken. Onmiddelijke na slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

data room services

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn beslist moderne evolutie die bestaat gemaakt volgens internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jij betrouwbaarheid betreffende alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt dezelfde speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt door gegevens erbij versleutelen. Het is erg belangrijk deze zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden aanlanden opgeslagen van de gecodeerde melding zelf.

Ieder documenten dat u uploadt naar jij virtuele bedrijf gaan gratis verloren ofwel worden niet vernietigd. Die alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect bestaan het automatisch scannen met virussen. Hierbij heeft jullie geen speciale software nodig, alle dossiers worden automatisch gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers dit het nodig hebben. De heeft maximale controle betreffende het vermogen van de gebruiker om met bestanden erbij werken. In uw virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen langs een beveiligd raster, merken, downloaden, afdrukken en meer. U moet gaan de toegang ook op adres alsof tijd beperken, de toegang op elk moment annuleren.

Het is evenzeer de moeite waard door te beschrijven dat het altijd ieder weet aan het gebruik van de gegevens. Virtuele datarooms verstrekken gedetailleerde rapporten van stuk voor stuk gebruikerssessies. Die garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook eenvoudiger te doorzien welke componenten van de papieren potentiële vrouwen het meest interesseren, het is beter om u voordat te bereiden op onderhandelingen.

De geloofwaardigheid van de ontwikkeling is meer dan eens bevestigd. Gericht op eerste bewerken virtuele datarooms effectief in uw markt. Uitgestrekte internationale bureaus gebruiken dat product al lang. Gericht op tweede heeft gekregen de gebeurtenis vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele kamers de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Aanvoerend service plus 24/7 technische ondersteuning

dataroom zijn gratis alleen beslist betrouwbaar en beproefd product, maar bovendien een hoogwaardige, klantgerichte diensten. U kunt altijd aanraking opnemen met de technische ondersteuningsdienst, in 15 minuten het antwoord voordat de vertel vinden plus communiceren bij een voor u geschikte taal.

Daarnevens kun je een kalendermaand gratis gebruik maken van uw . Ervaar zelf het gemak en u effectiviteit van deze technische oplossing!